Cuiners de primera: Els tallers de cuina d'aquests 10 dies ens han permès aprendre a fer pasta tradicional de la manera més tradicional, valgui la redundància. També hem fet piadina, pizza fregida, tiramissú, sucs, batuts i un llarg etcètera de plats i "platillos".
Turisme i història: Hem visitat ciutats precioses i ens hem passejat pels seus il·lustres carrers i places. Hem après de la seva història i de la seva vida. Firenze, Módena, Parma, Bologna, Venècia, el museu Ferrari...
Però també hem fet turisme i aprenentatge tradicional: la terra, l'agricultura, els productes de la gastronomia més costumista i arrelada...
I el viatge ha arribat a la seva fi i el comiat ha estat agredolç. Ha estat un viatge inolvidable per tots nosaltres, carregat de vida i d'experiències, d'aprenentatges, d'olors, de sensacions, de paraules, de riures, de viatges, de història, de cuina, de tasts, de mots, d'instants, de pluja i de sol, de català-castellà-anglès-italià-francès, de gests, i d'alguna llàgrima ben al final...
No hay comentarios:
Publicar un comentario